slider_billede
slider_billede
forlat_3
forlat_3
jag_alskar_dig_3
jag_alskar_dig_3
tack_3
tack_3

Vad hände sedan?

Brev till Ulla   20120101

Hej Ulla

Och alla ni andra där ute i etern.
VAR REDO! – ALLTID REDO!, ett uttryck som jag lärde mig som scout i barnaåren. Jag ville verkligen vara redo men visste inte (har jag förstått nu) hur?  Så jag sökte länge och längtade så mycket efter den inre friden, mig själv, min sanning. Men den rätta läraren dök aldrig riktigt upp förrän då, för en tid sedan. Då gjorde du det Ulla! i en tid då mitt liv var mycket inre kaos, förtvivlan och förvirring. Oro, skuldkänslor, rädslor, otillräcklighet och dömande, inte minst av mig själv. Jag ville förstå min inre sorg och ilska för det kunde väl inte vara meningen att jag skulle leva med detta resten av mitt liv…..det ville jag bara inte. Hos dig Ulla har du med din visdom givit mig möjligheten att använda , för mig, RÄTT ”VERKTYG” som jag så länge letat efter.

Jag har lärt mig av med en massa osanningar. Jag har förstått egots roll i mig och oss människor. Jag har blivit medveten om projektionen och vad projicerande innebär. Jag ville ta 100% ansvar och inte projicera ut mina inre känsliga sår på omgivningen. Nu vet jag att allt handlar om mig och att SE det, är en BEFRIELSE!

Jag har deltagit i dina fantastiska helgkurser-Hemkomsten, EKIM-cirkelverksamhet och den underbara självidentitet genom Hoóponopono-kurser i Kattarp och Istanbul. Jag har också gjort några RESAN-processer. .JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR ALLT DETTA, FÖR DIN OUTTRÖTTLIGA VILJA ATT SPRIDA KÄRLEKEN I VÄRLDEN. TACK! Ulla för att du finns i mitt liv, för din ärlighet och all din visdom. TACK! till alla er som jag mött på vägen som också har en längtan efter friden, sanningen, er själva. Och TACK! till mig själv för att jag vågade vara modig att möta mig själv.  Nu har jag hittat ”hem” och nått den frid som jag tror att vi människor ska vara. Allt detta består och allt för mig numera framåt. Jag älskar LIVET och detta sätt att se på livet, att livet kan vara lätt om man så vill. JAG ÄR GLAD ATT JAG VALDE DENNA MÖJLIGHET att befria mig själv.  Nu är jag REDO att fortsätta med min dröm, att genom konsten sprida kärleken och freden i världen.

DET FINNS VERKLIGEN ETT ANNAT SÄTT.

KRAM
Veronika Wifvesson