slider_billede
slider_billede
forlat_3
forlat_3
jag_alskar_dig_3
jag_alskar_dig_3
tack_3
tack_3

Vad tycker deltagarna

Läs deltagares kommentarer om kursen:

”Fantastskt att under så tillåtande omständigheter få arbeta under trygg handledning och hitta essensen i det jag söker och ett konstruktivt sätt att arbeta vidare med det.”
Christina Boström

”Jag tycker kursen har varit jättebra. Jag känner mig nästan ”pånyttfödd”, fylld av glädje och energi. Jag är varmt tacksam för att jag har hittat hit.”
Eva-Lena Listad

”Ur det mörka föds det ljusa, med lätta steg försvinner jag ut i universum och njuter av det nya livet. Tack för en underbart givande kurs. Du (vi) är fantastiska. På återseende.”
Corall Alkhagen

”Jag känner mig behagligt nöjd och glad. Det har varit en fantastisk helg där jag fått större insikt om mig själv. Jag kom hit (igen) för att tanka och skaffa fler insikter och verktyg. Det har jag också gjort. Jag har fått exakt den hjälp jag behövde. Det är sanslöst otroligt men sant. Jag älskar att vara här. Jag kan landa och komma hem som en ”annan” människa med större insikter och bättre självförtroende. Lika otroligt bra varje gång! Tack!”
Marie-Louise Wallsköld

”Underbart att få förklaring på varför mina mindervärdighetskomplex tar sig uttryck i ett förnekande av att jag är bra som jag är, precis som jag är, här och nu i denna stund.”
Ingela, Göteborg

”Jag kände mig orolig när jag kom hit igår. Mina gamla krav att jag skulle prestera det som förväntades, dök upp. Nu känner jag mig glad, fri och stärkt. Jag är glad att upptäcka att jag inte är rädd för mina känslor längre.”
Suzanne de Frumerie, Göteborg

”Lämnar Västraby Gård mycket nöjd. Självkänslan är tillbaka och nu skall jag bannemig se till att jag stannar i denna känsla. Jag är medveten om att jag måste, nej vill, öva!”
Agneta Torkelsson, Göteborg

”Fantastiskt att träffa så många människor med samma längtan som jag själv har. Tack för att ni, Ulla och Renée hjälpte oss att bli så modiga, att ni kunde säga det som behövde sägas.”
Ingrid Henriksson, Eslöv

”Jag ser mig själv med andra ögon, jag duger som jag är. Kursen är bra upplagd. Jag som kom ensam kände mig inte utanför på något sätt.”
Kerstin Reneskog, Kalmar

”Det har varit en underbar och omtumlande upplevelse att vara här. Jag har kommit till insikt om saker om mig själv och jag har fått redskap att arbeta vidare med. Jag har känt en fantastisk samhörighet med alla som varit här. Känner mig tacksam och uppfylld.”
Catharina Mattsson, Karlshamn

”Jag har haft en undran över min inre sorg under flera år. Under denna helg kom jag på en stor livslögn som rör min barndom. Det har varit en mycket givande helg.”
Christina Lindh, Höör

”Innan jag åkte hit kände jag ett stort tryck inuti min kropp. Jag var förväntansfull men samtidigt hade jag tankar om att ringa och avboka min plats för jag visste att det var någonting jag måste släppa och det var jobbigt t.o.m. i tanken. Nu när vi genomfört hela kursen känner jag mig befriad, lättad, omtumlad, mörbultad! Ja, jag känner att jag verkligen har ANVÃNT en outnyttjad kapacitet inom mig. Tack, för ni gör det möjligt för mig och så många andra. Tack, för alla sanningar.”
Lotta Ericsson, Trensum

”Det som ligger alldeles nära inpå, söndagen alltså, var helt suverän! Vilken kraft, vilken styrka den gav.”
Maggi Alderin, Ãngelholm

”Det är bästa som hänt mig de senaste åren. Trots rädslan torde jag släppa efter och det var en stor befrielse. Tack för hjälpen och vägledningen.”
Marianne Bengtsson, Svängsta

”Jag har fått klart för mig att frid/glädje/harmoni är tillstånd av känslor i nuet – det är en ”färskvara” som jag till 100% måste ansvara för – och fylla på om och om igen. Jag är oerhört tacksam för allas tankar och reflexioner som jag har fått ta del av. Likaså för tips om praktiska genomförbara råd att utöva. Tack, Ulla för ditt engagemang – jag känner mig styrkt att våga gå min egen väg – att stå upp för mig själv.”
Kristina Martinsson, Sennan

”Min första kontakt med Resan processen. En fantastisk upplevelse. Jag hittade en tidig störning som jag känt till men som nu blev ännu tydligare. Med hjälp av denna kunskap har jag nu fått möjlighet att själv gå vidare, stärkt i nuet. Jag har idag en större självinsikt och känner mig ”mer utrustad” för att själv nå en balans i livet. Tack!”
Staffan Berg, Alingsås

”När jag säger JA till livet kommer jag hit. Tack Ulla. Innan jag kom hit kände jag att jag behövde fylla mig med ny energi. Det har jag fått nu. Jag har varit här 3 gånger, 1 gång i halvåret. Det har varit lika givande varje gång. Jag ser och känner förändringar i mig som jag tar emot och är så oerhört TACKSAM för. Du hjälper mig att växa och att använda ”En Kurs i Mirakler” i mitt liv. Tack!”
Anne-Lie Holmberg – Berg, Alingsås

”En stor tacksamhet att få delta denna tidiga vårhelg. Att få verka/jobba i denna levande lantmiljö. Där livsmöjligheter gror. Att få vakna av traktorljud och aktivitet för ett levande hanterande av vårt ansvar – Moder Jord och vi människor. En härlig miljö; att våga öppna upp i trygghet tillsammans i gemenskap. En vila i god omsorg. Tack!”
Eva-Sofia Sandgren, Helsingborg