slider_billede
slider_billede
forlat_3
forlat_3
jag_alskar_dig_3
jag_alskar_dig_3
tack_3
tack_3

Lunchföreläsning

”TÄNK OM” – 7 lunch föreläsningar för en arbetsgrupp.
Lunch + 45 minuters föreläsning
Jag varvar teori med praktiska övningar för att ge möjligheter till insikt och ”aha- upplevelser”! Det är en blandning av allvar och mycket humor. Det berör!

1. TÄNK OM
jag alltid har en valmöjlighet? Kan det vara så? Föreläsning kring de möjligheter och den frihet mina val ger mig! Den dag jag blir medveten om att jag väljer i varje stund, att jag själv skapar min upplevelse av varje möte – är en dag att välkomna!

2. TÄNK OM
jag alltid gör så gott jag kan? Kan det vara så? Föreläsning kring förståelsen och medvetenheten om hur vi lever i det förgångna och hur de ”ryggsäckar” vi bär med oss i livet, påverkar våra handlingar! Den dag jag blir medveten om att jag kan se varje dag och varje stund som ny – är en dag att glädjas åt!

3. TÄNK OM
jag hellre vill ha rätt än att må bra? Kan det vara så? Föreläsning kring förståelsen av att mitt ”ha rätt – behov” kan styra mitt liv. Den dag jag blir medveten om att jag väljer att må bra hellre än att stanna i det förgångna och älta – är en dag som förändrar mitt liv!

4. TÄNK OM
jag kan vara den förändring jag vill se i världen? Kan det vara så? Föreläsning kring behovet av det egna ansvarstagandet för freden i vår lilla värld. Den dag jag blir medveten om att den fred jag kan skapa i min närmaste omgivning genom att släppa taget om mitt dömande sinne kan påverka världen – är en stor dag i mitt liv!

5. TÄNK OM
jag genom mina förväntningar missar det som är? Kan det vara så? Föreläsning kring förväntningarnas makt och om hur de påverkar min upplevelse av livet! Den dag jag blir medveten om att mina förväntningar kan göra mig ”blind” för livet och mina möjligheter – är en dag jag vaknar upp till en ny verklighet!

6. TÄNK OM
mina tankar är som ”magneter”? Kan det verkligen vara så? Föreläsning kring tankarnas kraft. Hur tankar fungerar som självuppfyllande ”löften” och innebörden av detta! Den dag jag blir medveten om att mina tankar drar till sig andra tankar och upplevelser av samma innehåll – är en miraklernas dag!

7. TÄNK OM
jag är en oskyldig, fri, kärleksfull varelse? Kan det vara möjligt? Föreläsning om den eviga sanningen om vem du och jag är. Att vi är som diamanter med en smutsig yta eller som en gåva glömd i ett hörn, kan verka svårt att tro. Den dag jag i ödmjukhet ser min egen och allas storhet, den dag jag förstår att det inte är mina svagheter jag är rädd för utan min storhet – - är en dag för livet!
Äntligen.

Ring Ulla på 042-206029 / 070-3093856 eller maila på info@levandeigladje.se för information om upplägg och priser!